En sjov dag med kollegaerne

Sæt hverdagen på pause og styrk sammenholdet med en sjov og aktiv firmadag hos Golf & Fun Park – en af Danmarks absolut største ”Golf Parker” for hele familien.  

Er I til konkurrencer? Kan I lide at dyste, blive udfordret, opleve, lege og lære? Søger I et firmaarrangement, som kan give jer en fælles oplevelse og styrke sammenholdet på en sund, sjov og aktiv måde? Vil I gerne inspires   til at skrue op for sundheden og have konkrete tips til, hvordan I med små skridt øger energiniveauet i en travl hverdag? Er I til god mad, sunde lækkerier og en aktiv dag med hygge, skæg og grin?

Så er et Golf & Fun firmaarrangement noget for jer! 

Trivsel starter med tryghed og tryghed opstår, når vi giver os tid, lytter og viser ægte interesse for hinanden. Det er desværre ikke tid, der er mest af på en moderne arbejdsplads, så en fælles dag med kollegaerne kan ende med at være en rigtig god investering.

Forskning viser, at fælles aktiviteter, sejre og sjove oplevelser er med til at styrke vores relation til hinanden. Når vi er sammen, skaber vi nye bånd. I dagene derpå hilser vi mere på hinanden, vi har mere energi, lyst til at arbejde. Vi griner, snakker og tænker tilbage på en fælles, hyggelig oplevelse. Det er godt for sammenholdet.

Hos Golf & Fun har vi skruet en dag sammen med fokus på fællesskabet. Vi har fokus på oplevelser, aktiviteter og sundhed, som vi selvfølgelig heller ikke kommer udenom, når vi taler trivsel. En dag fyldt med leg, læring konkurrencer og mini madoplevelser.  

En sjov dag med kollegaerne indeholder:  

  • Fri spil og leg
  • Sund for sjov frokost og snacks
  • Drikkelse,kaffe,the,smothie og sund for sjov kage
  • Flyer med 7 tips til en sundere og mere energifyldt hverdag
  • Inspiration til en sundere livstil med smags oplevelser og praktiske tips
  • en sjov dag som fylder jer med energi og fælles positiv oplevelse

 

Pris 999,- pr. pers. minimum 10 pers

Send en forespørgsel på dette arrangement!